UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og ligger i sofaen, venter på mat som snart er ferdig. Eneste jeg har gjort idag er å ha jobbet, etter å ha spist mat så skal jeg ut å møte favorittene mine en tur, noe som alltid er like koselig<3. Helt siden igår kveld så har smertene kommet tilbake både i ryggen og brystet, hvorfor det vet jeg ikke men det er iallfall veldig vondt og på lik smertenivå som det var da jeg nylig ble skrevet ut av sykehuset. Har tatt smertestillende så håper det blir bedre utover kvelden.

UKENS TANKE

Jeg er nødt til å bli flinkere til å holde ting for meg selv, for når jeg gjør feilen gang på gang så skjønner jeg meg ikke på meg selv. Jeg forteller de mest personlige tingene videre og når kontakten mellom meg og vedkommende først forsvinner så får jeg vite i etterkant at de personlige sakene ikke lenger bare er mellom meg og den andre men også flere. Det er like skuffende hvergang, men jeg går fortsatt i den samme fellen om og om igjen. Skjønner virkelig ikke når jeg skal lære, men håper jeg lærer denne gangen. Det jeg ihvertfall har lært er at selv dine egne kan dolke deg hardt i ryggen.

UKENS OPPTUR

Reise er bestilt for 3 uker neste mnd, noe jeg gleder meg sinssykt masse til. Det skal bli kjempe deilig å komme seg bort fra alt, slappe av og rett og slett nyte livet sitt. Nå har nedtellingen til reise begynt, nøyaktig 36 dager igjen. Wohoo!

UKENS HØYDEPUNKT

Pappa er hjemme igjen fra India, tilbringte lørdagen min sammen med han. Det var super koselig, vi shoppet og dro på egon. Han har vært borte over en måned og det er alltid like godt å ha han tilbake igjen. Kunne aldri ønsket meg en bedre far, du er perfekt på alle mulige måter verdens beste pappa<3

UKENS ANTREKK 


Jakke HER // Topp HER // Bukse HER // Sko HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

One night stand med mayo, Paradise hotell, jobben min

Ny header

Black & Classy

 


 

3 kommentarer

Charlotte

20.03.2017 kl.19:53

høre ut som fin uke :)

fint bilde av deg:)

dreamofstyle

20.03.2017 kl.21:34

Ååå, Hørtes herlig ut med 3 ukers reise :D Ha en fin kveld!

Mina

28.03.2017 kl.17:08

Liker bloggen din veldig godt, du er pen<3 Kan du lage flere videoer?<3

Skriv en ny kommentar

kirankaaur

kirankaaur

20, Lørenskog

Hei! Jeg heter Kiranjot Kaur Chahal og er en jente på 19 år, snart 20 fra Lørenskog. På bloggen min kommer jeg mest til å blogge om hverdagen min, trening, sminke og mote! Følg gjerne med :) Kontakt: kiranjot96@hotmail.com / 48401877

Kategorier

Arkiv

hits