ONE NIGHT STAND, MEG OG MAYO, JOBBEN MIN, PARADISE HOTELL... ++

Har du kjæreste eller driver på med noen?

Jeg har ingen kjæreste, ingen jeg holder på med og kommer heller ikke til å ha det på en veldig god stund fremover. For øyeblikket trives jeg veldig godt med det single livet jeg lever, så tanken om å ha en gutt ved min side har ikke dukket opp i det hele tatt noe jeg er kjempe glad for.

Hvis jeg hadde poket deg på face, hadde du poket tilbake? :)

Kunne sikkert gjort det ja.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om 5 år så ser jeg meg selv som ferdig utdannet makeup artist og at jeg forhåpentligvis har åpnet egen salong. I mitt drømmehjem med min familie, alle drømmebilene utenfor huset og at livet er ganske så perfekt!

Hvor kilen er du på en skala fra 1-10, og hvor er du mest kilen :P

Jeg er veldig kilen så den skala opptil ti sprekker veldig fort, der jeg er mest skilen er under føttene og rundt livet.

Ønsker du hund eller katt og hva skulle den hete?
Jeg har en hund (shero) som jeg aldri kunne tenkt meg å bytte ut med noen som helst. Han er verdens beste lillebror/bestevenn og gir oss familien alle verdens gleder og enormt med kjærlighet daglig. Livet hadde virkelig ikke vært det samme uten han i hverdagen<3. I 1 års gave bestemte jeg meg for å hente lillebror for han for jeg tenkte at han kanskje kjedet seg alene. Den brune er Shero som nå er 3 år, og den hvite er leo som er blitt 2 år, ingen sprer like mye glede og kjærlighet som disse to!


Hva slags mennesker liker du å ha rundt deg?

Jeg liker å ha positive, kjærlighetsfulle, energiske og de ordentlige menneskene rundt meg. Jeg forholder meg kun til mine nærmeste for det er dem jeg stoler blindt på, etter at jeg tidligere har dretet meg ut så har jeg vanskeligheter med å stole på nye mennesker. Jeg klager ikke på de jeg har rundt meg dagens dato, det er min mor som er den nærmeste av alle og mine to favorittbrødre.. Selvfølgelig er det fler og de er klar over det selv, men de jeg omgås mest med og trives mest med er disse. Grunnen til det er fordi de får det beste ut av meg og får frem til glade og lykkelige kiran som ingen andre klarer.

Og hvilke personer tilbringer du tiden din mest med?

Det er min mamma jeg tilbringer mest tid sammen med, men også med mine to favorittbrødre som jeg har lagt ut bildet av over. Jeg har også en fetter i India som jeg reiser til India for hvert eneste år ihvertfall ett men får alltid til to ganger i året for å kun være med han. Han er den jeg altid har vært mest tilknyttet til og som jeg deler absolutt alt med. Vi er så like, han er virkelig min aller beste fetter og bestevenn! Selvom øyne mine er lukket på bildet så bildet for meg helt perfekt for den er sammen med han.

Hva jobber du med nå?

Jeg har en 100% stilling på Narvesen også er modell for ett firma. Det er ikke lenge til jeg skal begynne på utdanningen som jeg gleder meg til så da blir det kun studie og bloggen!

5 positive og 5 negative ting om deg som bare de nærmeste vet om?
Negative : jeg er veldig sta, når jeg først blir sur klikker jeg i alle vinkler, jeg er alt for snill mot de som ikke fortjener det, stoler alt for fort på folk.

Positive: Den som gir meg kjærlighet, får tusen ganger mer kjærlighet tilbake, bryr meg veldig om mine nærmeste, er for det meste happy og glad, tenker alltid på alle rundt meg før meg selv.

Du skrev at du hadde en utdannelse som du jobbet med, kan du fortelle nærmere om det, dagtid, kveldstid?

Foreløpig så bare jobber jeg, studiene kommer snart og da kommer jeg til å studere fulltid. 

Hva er den beste serien og filmen du har sett?

Beste serien: Preety little liars & Kardashians

Beste filmen:

Ser du på Paradise Hotel, og hva syns du om det - kunne du vært med på det?
Ja, jeg følger med på paradise hotel. Om jeg noen gang kunne vært med på det er jeg ikke helt sikker på, både ja og nei, mest nei egentlig. Det er ikke ofte du kan se en utenlandsk jente har deltatt på det programmet, ikke det at det er noe galt i programmet men det er vel ikke det første programmet jeg ville deltatt i om jeg først hadde bestemt meg for å delta i ett program. Sikkert kjempe gøy å være der og kose seg, men samtidig er det ett program hvor det omtrent kun er fest og fyll noe som ikke passer.


Hva er det beste og verste du vet om jobben din?

Det beste: Alle de fantastiske og forskjellige menneskene jeg møter på og snakker med hverdag, sjefen og kollegaene som alltid er i strålende og godt humør, ikke langt unna huset mitt.

Det verste: den tunge bæringen, de frekke kundene, fyllikkene og narkomanene.

Likte veldig godt det innlegget om å dra tilbake til en eks. Jeg mener de fleste av oss har minst 1 eks eller noen man har holdt på med tidligere, som de går tilbake til, selv om det ender på samme måte som sist. Min spørsmål til deg er da har du noen sånn i livet ditt? Hvis ja kunne du skrive en innlegg om det ved senere anledning?

Dette lagde jeg ett helt innlegg om overigår, så hvordan mitt kjærlighetsliv er og om jeg har en person jeg gir sjanser til gang på gang kan du lese mer om HER

Beskriv deg selv med 5 ord

Energisk, kjærlighetsfull, godhjertet, spruddlende og glad person som elsker å reise, oppleve ting, ha det gøy og rett og slett nyte livet fullt.

Hva bruker du til rens i ansiktet? Du har så fin hud!

Jeg vasker ansiktet mitt med babyolje hver kveld det er det eneste jeg gjør faktisk, prøv det ut! Utrolig deilig man får utrolig myk og deilig hud samtidig som man får glød i ansiktet.

Åssen forhold har du til norske gutter?

Mitt forhold til norske gutter er helt normalt egentlig, har ingenting imot dem, pene og snille gutter det! Aldri før vært sammen med en norsk gutt, men grunnen til det er for jeg aldri heller har sett en som har falt i smak, men man vet aldri? 

Om det var en gutt som du elsket for mye, og han såret dæ flere gang selvom du ga han flere sjanser til fikse det før. Hadde du prøvd å glemme han eller gitt han en sjanse til?

Hvis jeg skal være helt ærlig har det skjedd, så mange sjanser som jeg har gitt tror jeg ingen har gitt før. Jeg elsket en gutt veldig høyt kunne gjort hva som helst for han men fikk kun dritt tilbake gang på gang. Det kommer til en stadie der du rett og slett ikke har mer energi eller krefter igjen til å ta imot dritt, det ender opp med at du avslutter forholdet og trekker deg så langt som mulig unna vedkommende. Kommer helt an på hva slags feil personen har gjort, men er det store feil og de feilene aldri blir bedre så er det bedre å trekke seg. Det er ikke verdt det å elske en person så mye når det eneste du får tilbake er ett knust hjerte gang på gang. Ta vare på hjertet ditt, for ingen andre vil.

Kunne du ha blitt forelsket i en svart gutt?
Det vet jeg ikke aldri vært før, <svart gutt> faktisk.


Hva er forholdet ditt til mayoo, har dere hatt en greie, en one night stand?

Han har vært en veldig god venn av meg samtidig som han har vært en jeg har sett opp til og hørt på når det kommer til råd for min fremtid og generelle ting. Han er superflink og er en motiverende person for de aller fleste! Han har gitt meg gode råd om hva jeg burde og ikke burde, hva som kan sikre min fremtid og kommet med de beste sitatene som har åpnet mine øyne når det gjelder flere ting. Jeg er veldig takknemlig for å ha blitt kjent med en så godhjertet og herlig person. Trenger du treningsideer eller en som kan gi deg gode råd, så ville jeg virkelig tatt kontakt med han for du vil føle deg 100 kilo lettere.

Kunne du blitt sammen med en pakistaner, dere indere hater jo de. Ville foreldrene godtatt det?

Hvem jeg skal være sammen med eller ikke er vel egentlig mest mitt valg for det er jeg som skal leve livet sammen med vedkommende. Men jeg hadde aldri gått imot min familie for å tilbringe livet sammen med en person som ikke er akseptert i mine foreldres øyne, jeg har mye respekt for min mor og far og kunne aldri skuffet dem eller gått imot dem på den måten. Mine foreldre hadde aldri hatt noe imot mitt valg, så lenge jeg har det bra og er lykkelig, så er dem det også.

Håper alle har fått svar på det de lurte på, still gjerne spørsmål til neste uke!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirankaaur

kirankaaur

20, Lørenskog

Hei! Jeg heter Kiranjot Kaur Chahal og er en jente på 19 år, snart 20 fra Lørenskog. På bloggen min kommer jeg mest til å blogge om hverdagen min, trening, sminke og mote! Følg gjerne med :) Kontakt: kiranjot96@hotmail.com / 48401877

Kategorier

Arkiv

hits