Trenger header!!

Jeg har lenge prøvd meg på det med å lage header, men det har ikke gått så bra. Så jeg lurer på om det er noen her som har lyst til å hjelpe meg med å lage det eller eventuelt lage ett for meg? Hadde satt veldig stor pris på det. Jeg legger ved noen bilder i dette innlegget som jeg ønsker at skal brukes, gjerne kom med litt forskjellig type headere sånn at jeg kan velge. Den som gjør meg denne tjenesten, vil få ett eget blogginnlegg på bloggen her! På forhånd vil jeg si tusen takk til den som tar for seg den jobben.
 

 

Bildene over er det jeg tenker å bruke i min nye header, så om du har lyst til å prøve deg på å lage header må du GJERNE gjøre det ♥ Send det til meg på mail: kiranjot96@hotmail.com.  De beste forslagene vil bli postet her på bloggen med credz og link og alt. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirankaaur

kirankaaur

20, Lørenskog

Hei! Jeg heter Kiranjot Kaur Chahal og er en jente på 19 år, snart 20 fra Lørenskog. På bloggen min kommer jeg mest til å blogge om hverdagen min, trening, sminke og mote! Følg gjerne med :) Kontakt: kiranjot96@hotmail.com / 48401877

Kategorier

Arkiv

hits